A Hyundai, az Intel és a C&S közösen fejleszti mobil szórakoztató berendezéseit


A Hyundai Motor Company, Dél-Korea legnagyobb autóipari vállalata megállapodott az Intel Korea, illetve a C&S Technology vállalattal, hogy közösen fejlesszenek ki olyan infrastruktúrát, amely a járművek szórakoztató rendszereinek új irányvonalát képviselhetik.

A három cég olyan fedélzeti infotainment rendszert terveznek, amelynek segítségével a vezető képes lesz tévéadásokat nézni, közösségi oldalakat meglátogatni, okostelefon alkalmazásokat letölteni, játékokat játszani, illetve internetes rádiót hallgatni.

Yang Woong-chul, a Hyundai Motor alelnöke közösen írta alá Szöulban a szándéknyilatkozatot az Intel kommunikációs és általános vezetőjével, Ton Steenman-nel, valamint Kim Dong-jin-nel, aki a C&S Technology Korea ügyvezetőjével.

„Az intelligens autók iránt nagy az igény Koreában is” – mondta Yang. „A Hyundai az Intellel és a C&S Technology-val közösen olyan fedélzeti információs rendszert fejleszt ki, amely a vásárló minden igényét kielégíti ebben a modern világban.”

Az Intel az együttműködés keretein belül a következő generációs IVI rendszer szoftverének kifejlesztéséért felel, amely az Intel Atom processzorra épül. A C&S Technology-ra bízzák olyan félvezető kifejlesztését, amely a technológia használatát lehetővé teszi a Hyundai autóiban.

„Az Intel a világ számos autógyártójának beszállítójaként intelligens fedélzeti információs rendszereket fejleszt, amelyek biztonságosabb, interaktívabb és személyesebb élményt tudnak nyújtani a vezető és utasai számára.” – mondta Lee Hee.sung, az Intel Korea regionális igazgatója.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei