Hyundai a Futsal EURO 2012 viadalon


A Hyundai nemrég átadta az UEFA Futsal EURO 2012 viadal 73 autóból álló flottájának első 19 autóját az esemény szervezőbizottsága részére.   

A jövőre megrendezésre kerülő UEFA Futsal EURO 2012 helyi szervezőbizottsága részére most átadott 19 autó nagy segítséget jelent az esemény előkészületeiben.  

Az átadási ünnepségre a zágrábi Hypo Expo XXI konferenciaközpontban került sor, ahol a csoportkiosztás is megtörtént. Az eseményt a nemrég a viadal nagykövetének megválasztott Robert Jarni vezényelte a korábbi nagykövettel, Davor Sukerrel karöltve. A csapatok négy csoportba kerültek, amelyekbe három-három résztvevő került

Az események a színfalak mögött is felgyorsultak, miután átadták a 19 autót a helyi szervezőbizottság részére. Az átadási eseményen részt vett az UEFA női és Futsal versenyek vezetője, valamint a torna igazgatója, Boris Durlen. Mark Jurkovic, a Hyundai auto Zagreb termékigazgatója a következőket nyilatkozta: „A Hyundai büszke az UEFA szponzorálására és a Hyundai auto Zagreb büszke arra, hogy Horvátországban az UEFA Futsal EURO 2012 esemény hivatalos szponzora lehet.”

Amikor január 31-én a döntőkre kerül a sor, az ix35, i30 és H-1 modellekből álló flotta már 73 tagú lesz. Az autókat február 11-ig használhatják a szervezők.   

Forrás: uefa.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei