Megújult Hyundai i20 - elképzelések


Nem, ez még nem az új i20-ról készült felvétel, csupán egy számítógépes grafika, amelyet az Overdrive magazin tett közzé.

Nagyon könnyen elképzelhető, hogy valóban hasonló lesz a facelift végeredménye, hiszen a gyártósor beállításai adottak, a megújítás során csupán apróbb változtatásokat hajtanak végre a sikeres modellen. (akárcsak az i30u esetében)

A magazin szerint az autó leleplezésére a jövőre megrendezésre kerülő indiai Auto Expo-n számíthatunk. Az autó álcázva már futja tesztköreit Európában, amelyből arra következtetnek, hogy még az év vége előtt lehetséges az európai premier.

Az i20 gyártásának nagy részét az indiai Chennaiból tavaly Törökországba helyezték át. Az i20 iránt viszont hatalmas a kereslet Indiában is, ezért a Hyundai valószínűleg új változatokat is kínál majd a megújult indiai i20-hoz. Így pl. elképzelhető, hogy a kisautó megkapja az 1,6 literes dízel egységet, amelyhez akár automata váltó is kapcsolódhat.


Egy másik elképzelés is született a ráncfelvarrott i20 megjelenésére, mely szerint a frissített i20 fazonját a nemrég megjelent Accent modelléhez igazítják majd a gyártó fejlesztőmérnökei, annak hatszögletű hűtőrácsával, illetve feltűnő, L alakú ködlámpafoglalataival.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei