Több felszerelés a 2013-as Accentben


Alig egy éve került az Egyesült Államok piacára a Hyundai új kisautója, így nem sok mindent változtattak az Accent modellen a 2013-as modellévre.

Pontosabban fogalmazva a koreai autógyártó az új modellévre csupán a kisautó felszereltségén javított egy keveset, hogy a modell még komfortosabbá váljon.

Az alap, manuális váltóval felszerelt GLS légkondícionálót, 6 hangszórós iPod/USB-vel felszerelt  AM/FM/SiriusXM szatelit CD/MP3 rádiót, elektromos, fűtött és színre fújt külső tükröket és ajtókilincseket, illetve napszemüvegtartót kapott, melyek korábban csak a Comfort csomagban voltak elérhetőek.  


A magasabb felszereltségű Accent SE tükörbe integrált irányjelzőket kapott és az opciós listájára felkerült a napfénytető.

Ezeken felül immár az összes Accent modellben széria a távirányítós központi zár pánikgombbal, valamint az összes modell textilbetétes ajtókonzolokat is kap.

A változtatások sajnos nem hagyták érintetlenül az Accent árát sem, így mostantól 2000 dollárral többe kerül a jobban felszerelt modell.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei