A Hyundai amerikai üzemének 100 ezredik látogatója


Amikor Van Loomis nemrég meglátogatta a Hyundai Motor Manufacturing Alabama összeszerelő üzemét, álmában sem gondolta volna, hogy egy ünnepség központi szereplőjévé lép elő. Ám a 82 esztendős úr lett a HMMA üzemének 100 ezredik látogatója, akinek kijárt egy kis ünneplés.  

„Ez lett volna a legutolsó, ami megfordul a fejemben.” – mondta. „Azt mondtam magamban: Hűha, ez nem lehet igaz. De mégis. Sosem nyertem semmit, még tortát sem, így a mai nap különleges.” Loomis feleségével, valamint a baptista egyház néhány tagjával együtt érkezett Montgomerybe. A 100 ezredik látogatót Y. D. Lim, a HMMA elnöke, valamint H. I. Chung, Rick Neal és Ashley Frye, a HMMA elnökhelyettesei is fogadták. Az esemény emlékeként a látogató egy sapkát, egy Equus modellautót, valamint 500 dollár értékű ajándékutalványt is kapott.

A Hyundai alabamai üzeme 2005 februárja óta szervez gyárlátogató túrákat, melynek első látogatója Bob Riley kormányzó volt, nyolc hónappal később, 2005. októberében  pedig a nyilvánosság számára is elérhetővé vált a túra.

Hasonló lehetőségre egyébként a Hyundai nosovicei gyárában is van lehetőség, erről itt lehet tájékozódni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei