Életre kelt a Hyundai képregény autója


Nemrég számoltam be arról, hogy a Hyundai szövetkezett az Amerikában népszerű Walking Dead (Sétáló Halál) képregény-sorozat alkotóival, melynek révén a századik jubileumi számban a főhősök egy átalakított Elantra Coupe-val menekülnek. Az autó most életre kelt.

A zombik legnagyobb megrökönyödésére a Zombi Túlélő Jármű életre kelt, a Walking Dead képregény alkotója, a Robert Kirkman által megrajzolt átalakított egyedi Hyundai modellt bemutatták a San Diegoban megrendezésre került Képregény Fesztiválon.


A Hyundai Zombi Túlélő Jármű az alábbi módosításokat kapta: első zombi-eltakarító eke tüskékkel, páncélozott ablakburkolatok, tetőablak és páncéllemezek a gyalogos zombik támadásának kivédésére,  a csomagtérben elektromos és pneumatikus fegyverek, első-hátsó keresőfények, tüskés terepgumik, CB Rádió, stb. A rajongók néhány háttérvideó segítségével betekintést nyerhetnek az egyedi autó építésébe a Hyundai által indított honlapon is.

„A Hyundai egyedi Elantra Coupe Zombi Túlélő Járműve tökéletes jármű a Walking Dead képregény rajongói számára, vagy bárkinek, aki túl szeretne élni egy zombi inváziót.” – mondta Steve Shannon, a Hyundai Motor America marketing elnök-helyettese. „Izgatottan várjuk, hogy a rajongók megismerjék az Elantra Coupe és GT modellünk egyedi változatát.” – tette hozzá Shannon.
A Hyundai Undead programja a Walking Dead képregény-sorozat 100. számát hivatott megünnepelni. A Zombi Túlélő Jármű mellett Kirkman a Hyundaijal közösen egy Elantra GT modellt is átalakított, melynek fényezését Charlie Adlard művész bevonta a Walking Dead 100. számának borítójával.
„Fantasztikus volt együtt dolgozni a Hyundaijal a Walking Dead Zombi Túlélő Jármű megalkotásánál és örömmel osztom meg ezt az élményt a képregény rajongóival is.” – mondta a képregény alkotója, Robert Kirkman.
Forrás: /hyundainews.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei