Vevőelégedettségi díjat kapott a Sonata Hybrid


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a Sonata hibrid változata az Egyesült Államokban vevőelégedettségi díjat kapott.

Az autógyártó közölte, hogy a modell első helyen végzett az amerikai AutoPacific intézet kutatásának  hibrid és elektromos jármű kategóriájában. Ezt a kategóriát először 2010-ben díjazták, akkor a Mercury Milan hibrid, míg tavaly a Lincoln MKZ hibrid voltak a győztesek.


A Hyundai Sonata Hybrid modellt egy évvel ezelőtt mutatták be az amerikai piacon. Az AutoPacific Vevőelégedettségi Díj egy tekintélyes autóipari elismerésnek számít, mely felmérés során 48 különböző kategóriákban vizsgálják a járművek jelenlegi tulajdonosainak megelégedettségét, így kikérdezik a biztonságról, termékminőségről, teljesítményről és komfortról kialakult véleményüket is.

A Hyundai közleménye szerint idén 75 ezer járműtulajdonos, 14 személyautó és ugyanennyi szabadidő-autó és kisteherautó vett részt a felmérésben.  


a koreai autógyártó nemrég 10 év, vagy 200 ezer kilométerre emelte a Sonata Hybrid akkumulátorra, motorra és hibrid vezérlőrendszerére vonatkozó garanciáját, mely korábban csupán 6 évre, illetve 120 ezer kilométerre volt érvényes.  

Forrás: koreaherald.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei