50 ezer euró a német fiatalok képzésére



Frank Thomas Dietz, a Hyundai Deutchland marketingigazgatója Lukas Podolski Hyundai nagykövettel együtt 50 ezer eurós csekket adott át a Streetfootballworld szervezetnek.

A Streetfootballworld egy vezető nemzetközi szervezet, amely a fiatalok fejlődését a labdarúgás lehetővé tételével segíti. A most átadott 50 ezer eurós adományt Johannes Axster, a szervezet társalapítója vette át.

Az összeg egy része a KICKFAIR e. V. német képzési intézményhez kerül, amely számos önkéntes, iskolai és ifjúsági munkaszervezettel együttműködve helyi szintű utcai labdarúgó projekteket dolgoz ki és azok végrehajtásában vesz részt. A KICKFAIR tevékenysége évente mintegy 5 ezer 12 és 18 év közötti gyerekhez jut el, akiket így sokszorosan felelősségvállalásra nevelnek.    


A Streetfootball öt szervezettel közösen végzi munkáját Németországban, Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Franciaországban és Olaszországban. A Hyundai a fiatalok foglalkoztatásának támogatása érdekében összesen 250 ezer euróval támogatja a szervezet munkáját.  

A tavaly május-június időszakban zajlott „Tégy fogadalmat” adományozó akció keretében a Hyundai a facebookon minden egyes felhasználó által tett fogadalom után egy eurót adományozott, amelynek eredményeként jött össze a 250 ezer euró. A kampányban aktívan részt vettek a Team Hyundai profi labdarúgó csapattagjai, így Lukas Podolski, Iker Castillas, Karim Benzema, Guiseppe Rossi, Daniel Sturridge is.  

Forrás: auto-presse.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei