Sonata Hybrid taxik Hawaii-on


Egy új taxitársaság Amerika Hawaii szigetén két dologban különbözteti meg magát a vetélytársaitól: remek ügyfélkezelés és környezetbarát járműpark.  

Az EcoCab vállalat összes járműve a Hyundai Sonata modelljének hibrid változata, amely az EPA mérései szerint városi fogalomban 6,7 litert fogyaszt.  David Jung tulajdonos előbb arra gondolt, elektromos meghajtású autókat vásárol, ám ezek feltöltési ideje elérheti a nyolc órát is, amely nem praktikus egy napi 24 órán át működő taxi szolgáltatásnál.


Ráadásul a Hawaii szigeteken felhasznált elektromos energiát kőolajból nyerik. „Az elektromos autók csak annyira környezetbarátok, amennyire az energiát előállító eljárás az.” – mondja Jung, aki több, mint 20 éve ügyvédként dolgozik.  


Jung az autók mellett a szolgáltatás minőségére a legbüszkébb. Az EcoCab-nél dolgozó valamennyi sofőr folyékonyan beszél angolul, mindegyikük egy négy hetes fizetett felkészítő programon vett részt, amelynek keretein belül az ügyfélkezelés mellett japánul és koreai nyelven is alapfokon megtanulnak, illetve úthálózat-ismeretekkel és általános elsősegély kiképzéssel is gazdagodnak.   

Az autók vezeték nélküli internet-hozzáféréssel és Samsung Galaxy Tab táblagépekkel is rendelkeznek, amelyeket az utasok az úti céljukhoz érkezésig használhatnak, miközben a felszámított díjak arányban állnak a versenytársak díjazásával.  
Az EcoCab vállalkozás 2012. szeptember 1-én indult és a rendelkezésre álló 11 Sonata Hybrid mellé további 14 érkezett még az év vége előtt.

Forrás: hawaiibusiness.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei