Húsz éves évfordulóját ünnepli a Hyundai Argentínában



A Hyundai jelenlegi importőre éppen húsz éve kezdte meg a koreai márka importálását Argentínába, amely időszak alatt a 35 kereskedés 50 ezer személyautó és kishaszon-gépjárművet értékesített.

2013. januárjában ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját a Hyundai Motor Argentina SA, amely azóta a márka hivatalos képviselete az országban. A korábbi képviselő, az MMSA SA Datsun és Nissan 1984. óta forgalmazta a Hyundai autóit.


Az elmúlt húsz esztendőben a márka helyi képviselete mintegy 50 ezer személy- és haszongépjárművet értékesített és jelenleg 35 márkakereskedéssel és 48 szervizponttal rendelkezik az ország területén.

A cég fennállásának legnépszerűbb modellje a Tucson szabadidő-autó, ezt követi a Santa Fe, majd a 12 személyes H-1 kisbusz. A személyszállító járművek mellett jelentős eredményeket értek el a haszonjárművek piacán is, így az elmúlt időszakban nagy számban adtak el HD78-as, H-1 és H100 teherautókat is.


„Mivel az autók nem helyben készülnek, így minden eladott autóra 35 százalékos importvám kerül, amelynek eredményeképpen az értékesítési darabszám jóval korlátozottabb.” – magyarázta a vállalat szóvivője.

„Vállalatunk nem támaszkodhat helyi összeszerelésre, így a többi márkához hasonlóan egészséges versenyhelyzetben bizonyíthatjuk a széleskörű modellpalettánk ár-érték arányát, minőségét, biztonságosságát.” – mondta Guillermo Artagaveytia, a vállalat elnöke. „Úgy gondoljukk, hogy az elmúlt 20 évben a Hyundai termékpalettánkkal hozzájárultunk vásárlóink elégedettségéhez és az ország fejlődéséhez is.„ – tette hozzá a vezető.

Forrás: iprofesional.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei