Az ix55 az Auto Bild 2013-as értékbajnoka



A neves német szaklap, az Auto Bild szerint a Hyundai ix55-ös modellje a 2013-as év értékbajnoka.

Az euróban kifejezett legkevesebb értékvesztés kategóriájában a Hyundai zászlóshajója saját osztálya legjobbjának bizonyult. Négy év és átlagosan 20 ezer kilométeres éves futásteljesítmény után az újonnan 50540 euróba kerülő ix55 3,0 V6 CRDi Comfort még mindig 23349 eurót ér. Az ezen időszak alatt elvesztett 27191 euró jóval kevesebb, mint a konkurensek esetében, amely sokkal többet jelent a vásárlók számára,, mint a százalékban kifejezett értékvesztés.


„A felsőkategóriás ix55 terepjárónk nemcsak a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja, hanem kiváló minőségű is. A kilométer-megkötés nélküli öt éves garancia, segélyszolgálat, valamint az öt éves ingyenes átvizsgálás mellett immár pénzügyi biztonságot is nyújt a modell.” – mondta Udo Brandenburger, a Hyundai Motor Deutchland értékesítési vezetője.  

Az Auto Blid 2004. óta évente ítéli oda az értékbajnok címet, amely az Eurotax adatai alapján 11 kategória közel négyezer járművét értékeli és helyezi rangsorba. Átfogó kutatás, adatgyűjtés és kalkuláció alapján számítják ki az egyes modellek következő négy évre vonatkozó valószínűsíthető értékadatait.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei