Kolumbiában a Hyundai i30 lett az Év Autója



A kolumbiai Interamerikai Automobil Újságírók Egyesülete (FIPA) bejelentette, hogy 2012-ben az Év Autója címet a Hyundai i30 típusának ítélték oda.

Az autós újságírók elismert csoportja több, mint 32 modell közül választotta győztesnek a Hyundai i30-at. A Hyundai kompakt modellje olyan autókat utasított maga mögé, mint a második helyen végzett Toyota GT86, a harmadik Porsche Boxtert, a negyedik Alfa Romeo Giuliettát, az ötödik helyne végzett Ford Focust, vagy a hatodikként szerepelt Kia Rio modellt.


Az új i30-as modellt júniusban vezette be Kolumbiában a Hyundai, amely az erő, gazdaságosság és technológia tökéletes kombinációja. Az autót egy 1,6 literes, 128 lóerős benzinmotorral szállítják a dél-amerikai országba, amely hatfokozatú manuális váltójával az egyik legerősebb modell a szegmensben.  


Az i30 felszereltségtől függően 48,5 és 50,5 millió peso (kb. 5,8 és 6,1 mFt) közötti árakon vásárolható meg Kolumbiában, amelyhez 5 év vagy 100 ezer kilométerre szóló garancia is jár.


Fontos megemlíteni, hogy tavaly a Hyundai i35 (Elantra) modellje lett Kolumbia Év Autója, míg 2009-ben a Genesist tüntették ki ugyanezzel az elismeréssel.


Forrás: portafolio.co

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei