Amerikában tesztelik az új Equust



Kaliforniában egy járókelő kapott lencsevégre egy titokzatos álcázott autót, amelyről kiderült, hogy a Hyundai Equus frissített változata.

A CarScoop internetes magazinhoz küldte be a felvételeket Hunter L., amelyen először úgy tűnt, talán a nemrég már Európában is lefotózott Genesis második generációja lehet. Ám a tüzetesebb tanulmányozás után kiderült, hogy bár a képeken látható autó nagyon hasonlít a Hyundai nagyautójára, az sokkal inkább a nemrég Dél-Koreában leleplezett Equus luxuslimuzin Amerikának szánt új változata.


Az erős álcázás miatt sajnos nem sok minden látszik a Hyundai által a helyi piacra készülő modell várható kisebb változtatásaiból, ám az új, turbina formájú könnyűfém keréktárcsák, az irányjelzőket is magukba foglaló karcsúbb külső tükrök, az eltérő hátsó lámparajzolat és a több krómdíszítés mindenképpen árulkodik.  


Hunternek sikerült fotót készítenie az autó belső kialakításáról is, amely alapján az amerikai modell is megkapja a koreai modell változtatásait, így módosul a középkonzol, újak a kapcsolók a kormányon, új az automata váltó karja, stb.  


Az Equus frissített változata 2013. egyik nagy amerikai autókiállításán mutatkozhat be a közönségnek.

Forrás: carscoop.blogspot.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei