Fejlesztőközpont épül Kínában



Annak érdekében, hogy lépést tarthasson a konkurenciával, a Hyundai új fejlesztőközpontot hoz létre Kínában.

Tavaly májusban Xue Rongxing, a Hyundai Motor Group elnökhelyettese bejelentette, hogy az autógyártó egy kínai fejlesztőközpontot hoz létre az országban. A Yantai tartomány keleti részén, Shangdong gazdasági-technológiai fejlesztési területén felépítendő létesítmény egyes állásaira tavaly december óta már jelentkezéseket is elfogadnak.  

Eközben Yantai tartomány beruházási és foglalkoztatási hivatala bejelentette, hogy Shangdong város gazdasági-technológiai fejlesztési területén a Hyundai fejlesztőközpontjában megkezdődött az előzetes munka, annak ellenére, hogy a Hyundai jelenleg még nem jelentette be a központ alapítását, a koreai gyártó kínai üzletágánál pedig nem kommentálták az eseményeket.  


A Hyundainak jelenleg öt fejlesztőközpontja van világszerte: a hazájában, Dél-Koreában található mellett Németországban, az Egyesült Államokban, Indiában és Japánban. Mivel jelenleg nincs Kínában fejlesztőközpont, így a Beijing-Hyundai üzemeiben készülő új ix35 és Sonata modellek Európában, illetve az Egyesült Államokban születtek. Mr. Xue szerint azonban a Beijing-Hyundai hamarosan a kínai fejlesztőközpont által megálmodott járműveket fogja termelni a helyi piac igényei szerint.

Forrás: autonews.gasgoo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei