A Forbes szerint a Hyundai modellek 2012. legsikeresebb autói



A Forbes a tavalyi év legsikeresebb autóit összegyűjtő listáján három Hyundai modell, a Genesis, a Sonata és az Elantra is megtalálható.

A Forbes néhány napja nyilvánosságra hozta a 2012-es év legsikeresebb, legnépszerűbb autóit felvonultató listáját, amelyen a Hyundai három modellel is képviselteti magát: a 2012-es Hyundai Genesis, a 2012-es Hyundai Elantra, valamint a 2012-es Hyundai Sonata.

A Forbes magazin a sikerességet három tényezőhöz kötötte: az Egyesült Államokban eladott példányszám; a Customer Reports teljesítmény, megbízhatóság, biztonság és érték alapján kialakított átlagos értékelése; valamint az Amerikai Vásárlói Elégedettségi Index értékelése alapján.   


A 2012-es Hyundai Genesis tökéletes választás azon luxusautót kereső vásárlók számára, akik többre értékelik az autó értékét a márkanévnél. A Genesis versenyképes árával, tágas belső terével, hosszú alapfelszereltség-listájával, valamint az Insurance Institute of Highway Safety legmagasabb biztonsági besorolásával tökéletes választás.  

A Hyundai Sonata alacsony üzemanyag-fogyasztásával kiemelkedik kategóriatársai közül, amely gazdag alapfelszereltséggel, attraktív formatervvel és a legmagasabb biztonsági besorolással párosul.


A Hyundai Elantra modellje a márka egyik leggyakrabban díjazott modellje, hiszen a 2012-es Amerikai Év Autója és számos más elismerés mellett a Strategic Vision Total Value Award díjat is az Elantra érdemelte ki, azaz a leginkább értékarányos modell saját kategóriában. Az autó emellett remek fogyasztásával és magas felszereltségével is kategóriatársai fölé emelkedik.

Forrás: melodika.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei