Műholdas rádiók a Hyundai autóiban



A Hyundai Motor America bejelentette, hogy további három évig meghosszabbították szerződésüket a Sirius XM céggel, amely a műholdas rádiók amerikai szolgáltatója.  

Minden új Hyundai vásárló 3 hónapos SiriusXM előfizetést kap ajándékba a gyárilag beépített fejegységhez.

„Örömünkre szolgál, hogy a Hyundai vásárlók számára SiriusXM szolgáltatásunkat továbbra is nyújthatjuk, amellyel a legjobb minőségű szórakoztatást tudjuk garantálni az utasoknak.” – mondta Michael Deitz, a Hyundai Motor America felelős vezetője. „Vásárlóink elmondása szerint a minőségi rádiózás élménye egyike a legfontosabb szempontoknak az autóválasztás során, így a szerződés-hosszabbítás a SiriusXM-mel lehetőséget ad arra, hogy a vásárlóink új Hyundai modelljeiben az első rádióval kapcsolatos élménye még felejthetetlenebbé váljon.” tette hozzá.    


„A Hyundai nagyfokú vásárlói elégedettséget ért el azzal, hogy a teljes kínálatában alapfelszereltséggé tette a műholdas rádiókat.” – mondta Steve Cook, a SiriusXM autóipari részlegének vezetője. „A Hyundai az autóipar egyik leggyorsabban fejlődő vállalata. Izgalommal tölt el minket, hogy kiterjeszthettük kapcsolatunkat a vállalattal, amellyel a továbbiakban még több Hyundai modell tulajdonosának okozhatunk felejthetetlen élményt.”    

Forrás: prnewswire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei