Álcázva érkezik az új i30 a brazil kereskedőkhöz



Hivatalosan még nem mutatták be, ám egyes brazil kereskedésekbe vastag takaróelemek alatt már megérkezett az új i30.    

Az egyik brazil autóslaphoz eljuttatott felvételeken éppen az látható, ahogyan az új modell megérkezik a brazíliai St. Paul városának márkakereskedőjéhez.  


Az autót egyébként már megrendelhetik az érdeklődők, akik 75 ezer brazil reálért (kb. 8,1 mFt) vásárolhatják meg a HB20 1,6 literes, 128 lóerős Flex Gamma motorjával felszerelt új i30 modellt, amelyhez hatfokozatú automatikus váltómű tartozik.


Az új i30 egyetlen választható opciója Brazíliában a panoráma napfénytető. A modell alapfelszereltsége bőséges: kétzónás automata légkondicionáló, elektronikus parkolófék, elektromosan állítható bőrülések, elektromos ablakemelők és fűtött, elektromosan állítható külső tükrök, navigációval ellátott érintőképernyős multimédia rendszer, a hátsó ajtó Hyundai logójába rejtett beépített tolatókamera alapáron jár a modellhez.


A fentieken felül menetstabilizáló xenon fényszórók mosóval, nappali fénnyel ellátott ködlámpák, eső- és fényérzékelő, állítható kormányrásegítés, multifunkciós kormány, kulcsnélküli rendszer és 17 collos alufelnik is a csomag részei.   


Forrás: car.blog.br

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei