A Hyundai értékesítői a legjobbak


A Foresight Kutatóintézet 2013-as Kereskedői felmérése szerint a Hyundai amerikai hálózatának értékesítői teszik a legnagyobb befolyást a vásárlókra.

A többek között autóipari területre is specializálódott Foresight Kutatóintézet felmérései átfogó értékelést adnak a jelenlegi kereskedelmi hálózatok minőségéről, a vásárlói tapasztalatokról és a vásárlás folyamatában tapasztalt élményekről.   

„Több mint hétezer újautót vásárló tapasztalatai alapján készített felmérésünk azt mutatta, hogy a Hyundai minden más, nem luxusautókat forgalmazó vállalatnál több pontszámot kapott.” – mondta Steve Bruyn, a Foresight ügyvezetője. „a felmérésben részt vevők 56 százaléka mondta azt, hogy a Hyundainál szerzett pozitív tapasztalatok és élmények nagyon fontosak voltak és befolyásolták őket abban, hogy egy Hyundai mellett döntsenek.”  

A Foresight elemzésében értékelik az ügyfél vásárlással töltött idejét, a kénelmét és a fizetési folyamatot. Azon területeket vizsgálják elsősorban, amelyek a vásárló számára befolyásoló tényezők. A kereskedői tapasztalatot régiónként (városi, kisvárosi/elővárosi és vidéki), vásárlói profil, demográfia, márka és szegmens szerint értékelik.

„820 Hyundai kereskedésünk mindegyike kulcsszerepet játszik a márka folyamatos sikereiben.” – mondta Dave Zuchowskki, a Hyundai Motor America értékesítési alelnöke. „Büszkék vagyunk kereskedőinkre és modelljeinkre, amelyek kivívták a vásárlóink elismerését és hűségét.”  


A kereskedők kiemelkedő teljesítményére a legjobb példa Amos Maly, aki a Planet Hyundai munkatársaként július hónapban 30 autót adott el. "1986. óta árulok Hyundai modelleket és már az első hónapban 27 autót sikerült eladnom." - mondja az izraeli származású Maly. "4 999 dollárért úgy vitték az autókat, mint a cukrot. Ennek ellenére soha nem gondoltuk volna, hogy a Hyundai ennyire népszerű lehet, mint manapság."

Maly szerint a Hyundai legnagyobb ütőkártyája az a széles választék, amellyel minden réteg számára megfelelő autót tud ajánlani, nem beszélve az ötéves. 60 ezer mérföldig érvényes általános mellett a 10 évre, vagy 100 ezer mérföldre adott erőátviteli garanciáról. „A garancia mindent elmond. Már az autók ötödik generációját árulom és elmondhatom, a Hyundai autói a legjobbak.” – mondja Maly, aki saját számítása szerint kb. 12 ezer autót adott már el karrierje során. 

Forrás: hyundainews.comreviewjournal.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei