Európa legmodernebb autógyára csak ránk vár


Itt az alkalom, hogy személyesen megtapasztaljuk, mi történik egy valódi autógyárban, ahol a Hyundai legújabb modelljei gördülnek le a futószalagról.

Ezeken az oldalakon is rengeteget foglalkoztam eddig a Hyundai európai autógyártó üzemével, amely tőlünk nem is annyira messze, a csehországi Nosovicében található. Talán a blog követőinek is feltűnt már, hogy egyre több hír szól érkezik innen, amelynek oka, hogy nemrég felvettem a kapcsolatot az autógyár marketing osztályával, ahonnan a magyar importőrhöz hasonlóan immár megkapom az autógyár életével kapcsolatos eseményekről készült híreket is.

A kapcsolatfelvétel során maga Petr Vanek, a HMMC PR igazgatója vetette fel az ötletet, hogy akár személyesen is felkereshetnénk az autógyárat, hogy átélhessük mindazt, amelyről eddig csak a blog hasábjain olvashattunk. Mivel azonban a látogatás időpontja még odébb van, ezért ezúton is szeretnék mindenkit meghívni erre az egyedülálló gyárlátogatásra, ahol az autógyártás folyamatának megtekintése mellett alkalom nyílik a régen megválaszolásra váró kérdéseket feltenni a gyár képviselőinek is.  



A gyárlátogatás időpontja tehát 2013. október 14. hétfő lenne, feltétele pedig mindössze annyi, hogy legalább 10 főt kell összetoborozni a cél megvalósításához. Jelenleg szűken megvan a minimális létszám, de természetesen sokkal jobb lenne, ha minél többen lennénk. Rajtam és a hozzám tartozó három emberen kívül még a Hovány csoport Hyundai képviselete jelezte részvételi szándékát négy fővel, illetve még két személy jelentkezett a Dönci Hyundai Blogja facebook oldalán található felhívás alapján.

Az utazás maga egyénileg történne, de arra gondoltam, hogy néhány napon belül egy köremailben keresem meg a környék szállodáit és ajánlatokat kérek tőlük a csoport elszállásolására. Ehhez azonban tudnom kéne legalább egy hozzávetőleges résztvevői létszámot. Akinek van kedve csatlakozni, az a Dönci Hyundai Blogja facebook oldalán, vagy a domezoltanbalint@gmail.com emailcímen keressen meg.

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei