Egyedi modellel ünneplik a Hyundai jubileumát Indiában


A Hyundai immár 15 éve van jelen Indiában, amelynek megünneplésére a Santro Xing modell egy különleges kiadásával készültek.

A Hyundai 1998-ban kezdte meg működését Indiában. Első modelljük a Santro kisautó volt, amely óriási népszerűségre tett szert és nem kis mértékben járult hozzá ahhoz, hogy a koreai márka mára az ország második legnagyobb autógyártójává váljon. Ezen évfordulóra tekintettel a Hyundai most további felszerelésekkel látta el a még mindig gyártásban lévő, azóta csupán apróbb változtatásokon átesett kisautót. 


A Hyundai Santro Xing Celebration Edition kívülről egyedi grafikájú matricázást, króm csomagtérlécet és belső LED kkijelzővel ellátott parkolóradart kapott, míg belül napvédő roló, új szőnyegek és Blaupunkt rádió jelentik az újdonságot. A Hyundai emellett akciós hitelajánlattal is kedveskedik új ügyfelei részére. A Santro Xing születésnapi kiadása a modell GL Plus felszereltségére épül, amely benzines és LPG gázos kivitelben is elérhető Indiában. 

A nemzetközi piacon a 2007-ben bemutatott Hyundai i10 váltotta le a Santro/Atos modellt, ám Indiában a nagy népszerűség miatt továbbra is gyártásban maradt az autó. Amikor pedig szeptemberben kaphatóvá válik a Hyundai Grand i10, amely a globális piacokon az i10-et váltja, a Hyundai Indiában immár a kisautó három különböző nemzedékét fogja árusítani egyszerre. 

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei