Húsz Hyundai i10 került a német munkaközvetítőhöz


A hannoveri székhelyű Striewe részmunkaidős állásokat közvetítő cég nemrég összesen 20 darab új i10 modellt vásárolt.

A hannoveri központ mellett Mindenben, Hamburgban, Braunswigban és Paderbornban is kirendeltségekkel rendelkező Striewe közvetítőcég az osnabrücki Autohaus am Haseparkban vehette át az új i10 modelleket. Az új szolgálati autókkal a cég vezetése egyrészt motiválni szeretné alkalmazottait, másrészt a régió legvonzóbb munkaadójává szeretne válni.    

„Lenyűgözött bennünket a Hyundai gyors szállítási határideje és az öt évre szóló, minden szolgáltatást magában foglaló csomag, így nagyon gyorsan a Hyundai mellett tettük le voksunkat.” – mondta örömmel Marc Striewe, a Striewe Zeitarbeit GmbH vezetője. Az osnabrücki autóháznak ugyanis rekordidő alatt, mindössze négy hét alatt sikerült az ügyletet lebonyolítania. Az autóházat üzemeltető Walkenhorst csoport ügyvezetője, Henry Walkenhorst személyesen adta át a 20 kisautót az állásközvetítő alkalmazottainak.


A Walkenhorst csoport 2006 óta foglalkozik a Hyundai márka értékesítésével és az Alsó-Szászországban található nyolc kereskedési pontjának köszönhetően Németország egyik legnagyobb kereskedőházának számít. A csoporthoz tartozó osnabrücki kirendeltséget nemrég alakították át Hyundai Business Centerré, amelyekből jelenleg 60 működik Németországban és kifejezetten a vállalati flottákra szakosodott személyzettel rendelkeznek.

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei