Hitelprogrammal segíti az árvízkárosultakat a Hyundai


Az amerikai Colorado folyó által okozott természeti katasztrófa áldozatain a Hyundai különleges hitelprogrammal segít.

A viharos esőzések által kiöntött Colorado folyó négy halálos áldozatot szedett és több ezer lakosnak kellett elhagynia otthonukat. A károsultak megsegítésére a Hyundai egy speciális autóhitel finanszírozást hozott létre. A 750 dolláros hiteltámogatást azok vehetik igénybe, akik a tönkrement autóik helyett egy új, 2013-as vagy újabb Hyundai modellt vásárolnak.

„Ezekben a kihívásokkal teli időkben az árvízkárosultak utolsó gondolata lehet, hogy miként cseréljék ki megrongálódott vagy megsemmisült járműveiket.” – mondja Dave Zuchovski, a Hyundai Motor America nemzeti értékesítési alelnöke. „A Hyundai elkötelezett a bajba jutottak megsegítésére, ezért támogatási programunk megkönnyíti a károsultak járműveinek cseréjét.”   

A hiteltámogatást az összes katasztrófa sújtotta területen élő károsult igénybe veheti, amennyiben bizonyítja lakhelyét, valamint felmutat egy olyan biztosítói nyilatkozatot, amely igazolja a jármű károsodását.  

Ez nem az első olyan alkalom, amikor a Hyundai támogatja a természeti katasztrófa áldozatait: a koreai cég amerikai leányvállalata összesen több mint 3,1 millió dollárral támogatta a Katrina és Sandy hurrikán, valamint az idei Tenessee árvíz és oklahomai tornádó károsultjait.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei