Ezer lóerős Hyundai Genesis Coupe készül


A Hyundai az idei SEMA tuningshowra ismét összeáll a Bisimoto Engineering motortuning specialistával, hogy megalkossák minden idők legerősebb Genesis Coupe modelljét.

A Bisimoto Engineering tuningcég arra specializálódott, hogy az átlagos, mindennapi életben használt erőforrásokból hatalmas, mégis megbízható teljesítményt produkáló járműveket hozzon létre. A 2013-as Hyundai Genesis Coupe sem lesz ez alól kivétel, amelynek gyári eredetű, turbófeltöltéses 3,8 literes V6-os motorjából kereken ezer lóerőt sikerült előcsalni. A hatalmas teljesítményhez természetesen rengeteg változtatásra volt szükség, ám a 3,8 literes, V6-os szívómotor mégis fontos alapkövét képzi a rendszernek. A Bisimoto tanulmány az utcai autók megbízhatóságát a versenygépek határok nélküli teljesítményével kombinálja.     


„A megbízható, magas teljesítményű motorok fejlesztése a tervezés, a fejlesztés és a gyártás összhangjának eredménye. Az alap erőforrásnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy a nagyobb módosításokat is elviselje. A Genesis Coupe 3,8 literes Lambda motorja egy igen robusztus erőforrás, így a Bisimoto Engineering készen áll arra, hogy a motorban rejlő képességek határáig tökéletesítse azt.” – mondta Bisi Ezerioha, a Bisimoto Engineering tulajdonosa.    

A motor átalakításán túl a Bisimoto egy egyedi Electric Blue fényezéssel emeli ki az autót a szériagyártmányok közül, amely mellett Denmatic grafikai csomag, ARK stílusú motorháztető és szénszálas hátsó szárny is került a karosszériára, amelyet kiemel a Burns rozsdamentes acél kipufogó és természetesen felkerült az autóra a Bisimoto hátsó embléma is. A megnövelt teljesítményhez kapcsolódva belül bukókeret ügyel az utasokra, akik különleges Buddy Club sportülésekben foglalnak helyet.  

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei