Hyundai modelleket vásárolt Máltán a polgári védelem


A máltai Polgári Védelmi Minisztérium feladatai ellátásához nemrég kilenc vadonatúj Hyundai i20 modellt vásárolt.

„A Hyundai Malta büszke arra, hogy a Polgári Védelmi Minisztérium autói lecserélésekor a Hyundai i20 modellek mellett döntött.” – mondta Francesca Mamo, a Hyundai márkát Máltán képviselő Meridien Enterprises ügyvezetőnője.

„A minőségi anyagokkal kialakított, intuitívan kezelhető belső és a vezetőnek és utasainak nyújtott rengeteg férőhely mellett az i20 bizonyítja, hogy egy városi kisautó is lehet kényelmes és rugalmas. Okos megoldásaival és modern felszereléseivel együtt az i20 híresen gazdaságos is, hiszen alacsony károsanyag-kibocsátása mellett üzemanyag-fogyasztása is csekély.” – tette hozzá Mamo.    


Az autók átadása előtt a Hyundai képviselői a Hundar céggel közösen alakították át az autókat  annak érdekében, hogy azok megfeleljenek az elvárásoknak, így az autókon új jelzőberendezések és speciális mentőfelszerelések kerültek kialakításra.   

Simon Bugeja, a Hyundai másik képviselője elmondta, hogy az átalakítások során egy új, automatikus navigációs berendezést is beszereltek, amely képes a vezetőt a megadott helyszínre navigálni. Emellett az autókra helyezett fényhidak a legmodernebb, harmadik generációs ledeket tartalmaznak, amelyek mellett az összes felszerelést egy kézi vezérlővel az utastérből irányíthatják.   

Forrás: independent.com.mt

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei