Új minibuszt mutatott be Kínában a Hyundai


A Hyundai Motor nemrég bemutatta Kínának szánt legújabb Country minibuszát, amellyel az autógyártó megkezdi terjeszkedését a kínai haszonjármű-piacon.  

Az autógyártó már korábban bejelentette, hogy a jelenlegi 20 ezer helyett 2017-ben már 170 ezer haszonjárművet kíván értékesíteni Kínában, amelyet alátámasztva most megérkezett a Country modell. A kínai Sichuan Nanjun Automobile vállalattal nemrég létrejött közös vállalat már meg is kezdte a Country sorozatgyártását.

„A Kínának szánt Country modellünkkel a Hyundai Motor gyorsítani kívánja terjeszkedését a kínai autópiacon, amelynek révén Kína öt legnagyobb haszonjármű-gyártójának egyikévé kíván válni.” – mondta Choi Han-young, a Hyundai Motor alelnöke.


A Country leginkább városi és turistabuszként kerül majd forgalomba, amelyet a helyi szükségletek figyelembevételével alakítottak át, így az aranyszínű fényezés mellett készítettek egy „limuzin” változatot is, amelyben luxusberendezések, asztal és LCD monitor is helyet kapott.  

A vállalat emellett bemutatta a Mighty középkategóriás teherautóját és az új Trago Xcient kamiont is, amelyek a Countryval együtt jövő év elejétől kerülnek forgalomba Kínában.

Forrás: globalpost.comkoreaittimes.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei