A Hyundai Genesis lett „Texas autója”


Amerika egyik legnagyobb és legtekintélyesebb médiaegyesülete, a Texasi Autós Újságírók Szövetsége (TAWA) a vadonatúj 2015-ös Hyundai Genesisnek adományozták a „Texas autója” elismerést.

Az ikonikus Texas Motor Speedway pályán megtartott eseményen a Hyundai első alkalommal vehette át ezt a rangos elismerést. A díj mellett az újságírók az új Genesis modellt nevezték ki a legjobb középkategóriás luxusautónak és a legszebb utastérrel rendelkező autónak is.  

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a 2015-ös Hyundai Genesis megkapta a ’Texas autója’ címet és büszkék vagyunk arra, hogy a limuzin ilyen hamar megszerezte első elismerését” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési részlegének alelnöke. „Ez ismét egy első alkalom a Hyundai számára és a TAWA által odaítélt díj alapján kijelenthetjük, hogy a Genesis és a Hyundai választék többi tagja is rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyek alkalmassá teszik azokat a texasi versengésre és azon túl is.”


Ismét egy év elteltével a 2014-es eseményen a TAWA tagjai csaknem 50 piacvezető limuzint, kupét, családi autót és sportkocsit értékeltek a versenypályán. Minden modellt különböző módszerekkel országutakon és a Texas Motor Speeedway versenypályáján is próbára tettek. 2014-ben összesen 13 szegmensben osztottak díjakat, amelyek mellett a legjobb új funkció, legjobb új utastér, és a legjobb érték is díjat kapott. Természetesen kiosztották a „Texas családi autója” és a „Texas autója” címet is.

„A TAWA tagjait könnyedén meggyőzte a 2015-ös Hyundai Genesis ahhoz, hogy odaítéljék a ’Texas autója’ címet”- mondta Michael Marrs, a TAWA elnöke. „A luxus nagyon fontos a texasiaknak, de ugyanígy az érték is. A Genesis tökéletes erre, mivel tovább emelték a luxus színvonalát és az autó dinamizmusát, miközben továbbra is hihetetlen értéket nyújt.”


A középkategóriás luxusautók szegmensében az új Hyundai Genesis nemcsak az olyan riválisokat utasította maga mögé, mint a Volvo S60 vagy Lincoln MKZ modelleket, de 10 ponttal lett „Texas autója”. A 13 szegmens egyetlen más modellje sem kapott annyi szavazatot, amennyit a Genesis begyűjtött. Az újságírók méltatták az autó értékét, biztonsági szintjét, technológiáját, luxusszínvonalát és vezetési dinamizmusát, így a Genesis teljes prémium csomagot nyújt értékarányos áron. A külső formaterv, a menettulajdonságok, az árazás, a fogyasztás és a teljesítmény szempontjainak figyelembevételével is a Genesis került ki győztesként.   
Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei