Új elnök került a Hyundai cseh gyárának élére


2014 májusától Jun-ha Kim elnököt más beosztásban foglalkoztatja tovább a Hyundai, a cseh gyárban helyére Dongwoo Choi lépett.

A Hyundai Motor 2014. május 1-től az amerikai Hyundai Motor Manufarcturing Alabama elnökének nevezte ki. Ezzel egy időben a nosovicei gyár elnöki pozíciójára a HMMC eddigi alelnökét, Dongwoo Choit jelölték, aki eddig a beszerzési és az alkatrészosztályt vezette.  

Jun Ha Kim közel két és fél évig vezette a Hyundai nosovicei üzemét, mielőtt most az amerikai üzem élére került. A helyére lépő Choi 2000 óta dolgozik a Hyundainak, ahol kezdetben az anyacég szöuli központjának beszerzés-stratégiai részlegén tevékenykedett. Tapasztalatait a Hyundai Mobis alkatrészfejlesztési osztályán és a Kia Motorsnál is bővítette, ahol a futómű-, külső karosszéria, elektronikai és multimédia elemekért volt felelős. 2011. óta töltötte be a cseh HMMC gyárának alelnöki pozícióját.  


„Csapattá kovácsolódtunk össze és együtt remek eredményeket értünk el, amelyek a cseh gazdaság fejlődéséhez és a régió foglalkoztatottságának növekedéséhez is jelentős mértékben hozzájárultak” – mondta Jun Ha Kim búcsúbeszédében. „Köszönöm a kemény munkát, amelynek eredményeképpen joggal tekinthető a HMMC példaértékű külföldi beruházásnak.” – búcsúzott Kim.

„Új vezetőként különleges figyelmet szeretnék fordítani a kommunikációra és az együttműködésre” – kezdte első beszédét Dongwoo Choi. „Biztos vagyok benne, hogy nagyobb odafigyeléssel jobb együttműködést érhetünk el, amely fokozhatja a teljesítményt is. Örömmel és büszkén jelenthetem ki, hogy új fejezet kezdődik. Dolgozzunk együtt és a következő években még sikeresebbek lehetünk.


Az ünnepség végén mindenki elköszönt Jun Ha Kimtől, akit a dolgozók hosszan állva tapsoltak meg.

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei