Tolatási versenyt rendezett a Hyundai India


A Hyundai Motor India első alkalommal rendezte meg az „i20 Reverse Revolution Drive” versenyt, ahol a résztvevőknek az i20 tolatókamerájának és tolatóradarjának segítségével kellett az autót irányítaniuk.

A Hyundai Motor India által életre hívott innovatív versenyt a Bangalore városában található Phoenix Marketcity bevásárlóközpontban rendezték meg azzal a céllal, hogy a Hyundai i20 kategóriaelső felszereltségei közül bemutassák a belső visszapillantó tükörbe épített tolatókamera és a hozzá kapcsolódó parkolóradar hasznosságát.  


A versenyben résztvevőknek a Phoenix Marketcity területén felállított, a Hyundai logóját mintázó úton kellett hátramenetben megtenni az utat, amelyben nagy segítségükre volt a tolatókamera és a parkolóradar is. A versenyzők egy része a közösségi média vetélkedőjén keresztül kerültek be, valamint további 300 Hyundai rajongó vett részt családjaikkal együtt a kétnapos rendezvényen.


„A Hyundai i20 stílusos megjelenésével, remek teljesítményével és számos egyedi felszereltségével új mércét állított fel a prémium kisautó kategóriában” – mondta Rakesh Srivastava, a HMIL értékesítési és marketing alelnöke. „Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan jelentkeztek erre a versenyre. Ez a kezdeményezés segített bennünket abban, hogy létrehozzuk az i20 vásárlóinak közösségét, amely a Hyundai trendi, modern és prémium aspektusát tükrözi. A verseny újabb bizonyíték arra, hogy a vállalat élethosszig tartó partnere kíván lenni vásárlóinak és India legszeretettebb és legmegbízhatóbb autógyártójává kíván válni.”


A Hyundai mindig arra törekszik, hogy modern és innovatív rendezvényeket kezdeményezzen. Az i20 verseny résztvevőit a Facebookon meghirdetett vetélkedő nyertesei közül válogatták ki. Emellett telefonos és email megkeresések alapján meglévő i20 vásárlókkal is felvették a kapcsolatot a versenyen való részvétel érdekében. A verseny győzteseit értékes díjakkal jutalmazták.      


Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei