Hivatalosan is bemutatkozott az új Hyundai Solaris


A Hyundai Motor Manufacturing Russia szentpétervári üzemében megrendezett ünnepség keretében hivatalosan is bemutatták a Hyundai Solaris modellfrissített változatát, amely jellegzetesebb külső megjelenése mellett még komfortosabbá és dinamikusabbá vált.   

„A Solaris értékesítésének megkezdése óta a külföldi modellek abszolút listavezetője saját szegmensében” – mondta beszédében Koo Yong-Ki, a Hyundai Motor CIS vezérigazgatója. „A Solaris példátlan sikerességének egyik oka, hogy a modellt folyamatosan a vásárlói igényekhez igazítjuk. Az új Hyundai Solaris azért született meg, hogy folytassa és megerősítse az eddig elért sikereket.”


Az új Solaris megjelenése a megváltozott első és hátsó lökhárítóknak és a módosított hűtőrácsnak köszönhetően sokat változott. A felszereltség függvényében új ledes nappali menetfények és ködlámpák is megjelentek az autón és ez az autó kínál a kategóriájában elsőként ledes hátsó lámpatestet. Emellett négy új külső szín is megjelent a kínálatban.


Az új Hyundai Solaris minden részletét úgy alakították ki, hogy maximális kényelmet nyújtson az utasok számára. Így az ajtókon lévő könyöklők mostantól puha borítást kaptak, az ülések szövetei nemcsak tartósak, de elegánsak is, a hátsó ajtókra tárolóüreg került, az új rádió nagyobb kijelzőjével és ergonomikus kezelőszerveivel teszi könnyebbé annak kezelhetőségét.


Az új Solaris vásárlói nagyra értékelik majd az informatív fedélzeti számítógépet és a 4,7 literesre növelt kapacitású ablakmosó tartályát, a multifunkciós kormánykerékről pedig az új Solaris audiorendszere mellett a Bluetooth kihangosító is kezelhető. A szélvédő alsó része mostantól fűthető, az automatikusan elsötétülő belső tükörbe pedig beköltözött a tolatókamera monitorja.


A látható módosítások mellett a Hyundai Solaris műszakilag is sokat fejlődött. Az 1,6 literes motorral szerelt változatok hatfokozatú manuális és automatikus váltóművet kaptak, amely nemcsak kényelmesebbé, de gazdaságosabbá is teszi az autót.  


Az új Solaris továbbra is kétféle karosszériaformában és háromféle, Active, Comfort és Elegance felszereltséggel kapható Oroszországban, amelyekhez természetesen további opciós csomagok is rendelhetőek. Az új modellt is egy 107 lóerős 1,4 literes és egy 123 lóerős 1,6 literes benzinmotor mozgatja. A Hyundai Solaris alapára 6 ezer rubellel emelkedett, a négyajtós változatban 473 900 rubel (kb. 3,1 mFt), míg az ötajtós kivitelben 463 900 rubel (kb. 3 mFt) az autó hivatalos ajánlott ára.  


Az első új Hyundai Solarist a bemutatón vehette át tulajdonosa. Levin Vlagyimir Gennadjevics a Hyundai Motor CIS igazgatójától, Koo Yong Kitől vehette az autó szimbolikus kulcsait, aki gratulált választásához.



Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei