Továbbfejlesztett szellőzőrendszert kaptak a Hyundai autói a Közel-Keleten


A Hyundai Motor Company a légkondicionáló berendezések teljesítményének fokozására új technológiai finomításokat vezetett be az Öböl-menti országokban érkező modellekben.

A Hyundai Motor a helyi képviselő, az emirátusokban található Juma Al Majid vállalat vevőszolgálati osztálya közreműködésével egy különleges csapatot hozott létre azzal a feladattal, hogy olyan új légkondicionáló rendszert dolgozzon ki, amely még hatékonyabban képes kezelni a Közel-Keleten uralkodó forró körülményeket.

A fejlesztés során továbbfejlesztették a Hyundai modellek légkondicionáló rendszereinek felépítését és kezelhetőségét, amelynek során a rendszer sokkal hatékonyabban alkalmazkodik az autó belső és külső környezetéhez, nyomon követve az autó sebességét, belső hőmérsékletét, a környezet időjárási viszonyait és a levegőkapacitást.


A fejlesztések során a csapat a legkeményebb időjárási körülmények között intenzív teszteléseknek vetette alá a módosított szellőzőrendszer. Ezek eredményeként tökéletes teljesítményt nyújtott a rendszer, amely az egyik legjobb hűtőrendszerrel rendelkezik az autómárkák között.

A Hyundai „Új Gondolkodás, Új Lehetőségek” szlogenjével összhangban a vállalat felismerte, hogy a vásárlóknak megbízható, tartós és nagy teljesítményű légkondicionáló rendszerre van szükségük. A Hyundai új, az Öböl-menti térség számára kidolgozott speciális változat bemutatkozásával a régió autóvásárlói garantáltan magasabb szintű kényelmet élvezhetnek.

A Hyundai új rendszere már az Elantra és a Tucson frissített változataiban, valamint a vadonatúj Genesis modellben dolgoznak, de a fokozott teljesítményű szellőzőrendszert hamarosan a teljes modellpaletta is megkapja majd.

Forrás: albawaba.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei