Augusztusban ismét munkaerőt toboroz a Hyundai


A Hyundai Motor augusztusban rendezi meg éves munkaerő-toborzó rendezvényét az Egyesült Államokban abba a reményben, hogy globális tehetségeket sikerül találniuk.  

Az imár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő „Hyundai Global Top Talent Forum” rendezvényt idén augusztus 22. és 24. között rendezik meg San Franciscoban, ahol a természettudományi vagy mérnökképzés doktori vagy mesterfokozatú végzős hallgatókat fogadják, de azok is jelentkezhetnek, akiknek van autóipari szakmai tapasztalata.

A hagyományos felvételi procedúra helyett a háromnapos esemény inkább olyan fórumra hasonlít majd, amelyen a jelentkezők bemutathatják a területükhöz kapcsolódó autóipari technológiával kapcsolatos innovatív ötleteiket.


„A különböző területeken élenjáró, az alapvető technológiákat és innovatív megoldásokat megálmodó globális tehetségek integrálása biztosítja számunkra a piacvezető versenyképességet” – mondta a Hyundai egyik marketinges munkatársa.  

A vállalat nem közölte, hány főt keresnek. A „Technológia vezeti az autóipar következő generációját” jelmondattal meghirdetett esemény három napján hat ülést tartanak majd különböző területeken – teljesítmény javítása, meghajtó-rendszerek, környezetbarát autó, elektromos vezérlés, anyag /alaptechnológia és a kereskedelem.


A vállalathoz csatlakozás lehetőségén felül összesen 20 ezer dollár jutalmat osztanak ki hat kiemelkedő előadó számára. Ők ezen felül meghívást kapnak az októberi Párizsi vagy a novemberi Los Angelesi Autószalonra is.

A fórumon az autógyártó felső vezetése és a fejlesztési részleg vezetői előadásokat tartanak majd a Hyundai Motor fejlesztési eredményeiről és az autóipari technológia jövőbeli fejlődési irányairól.  

Forrás: koreatimes.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei