A Hyundai i10 a német AUTO TEST magazin 2014-es győztese


Az új Hyundai i10 sikertörténete újabb fejezethez érkezett: a német AUTO TEST magazin 2014-es győztese a városi kisautó.

Az elmúlt hónapokban a Hyundai i10 már több rangos és elismerést szerzett, amelyek között számos rangos autósmagazin összehasonlító tesztjét is megnyerte. Most ezekhez társul a német AUTO TEST magazin, amely a Hyundai i10 1,0 változatát díjazta a „Kisautó ár-érték arány” kategóriában. Az értékelésben az összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok eredményeit összegzik. A döntő szempontok az egyik oldalon a menetteljesítmények, mint a gyorsulás, nyomaték, fékút és a fogyasztás, míg a másik oldalon a gazdasági megközelítés, így a minőség, biztonság, újraeladás, felszereltség és az üzemeltetési költségek állnak.


Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland vezetője örül annak, hogy „az i10 ilyen rövid idő alatt nyerőtípussá vált”. Schrick az elismerésben a márka fejlődésének megerősítését látja. „Kisautónk olyan felszereltséggel és teljesítménnyel rendelkezik, amelyeket a vásárlók eddig csak egy vagy több kategóriával magasabb szinten kaptak meg.”


Németországban 2013 novemberétől kapható az új Hyundai i10. a 3,67 méter hosszú ötajtós modellt a németországi Rüsselsheimben található európai fejlesztőközpontban készítették, indulóára pedig 9 950 euró.


Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei