Fogyasztási versenyt rendezett a Hyundai Oroszországban


A Hyundai Motor CIS júniusban Szentpéterváron megrendezte az első Hyundai Eco Drive Day 2014” eseményt, ahol a résztvevők Hyundai Solaris modellekkel egy megadott útvonalon végighaladva a legkevesebb üzemanyagot kellett elégessék.  

Az eseményen a Hyundai Motor CIS elnökeként Koo Yong-Ki köszöntötte a résztvevőket: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Solaris modell már évek óta ilyen jól fogy az orosz piacon. Ezt az eredményt vásárlóinknak köszönhetjük, akik bíznak bennünk és további fejlesztésekre inspirálnak minket. Szeretném most mindazoknak megköszönni ezt, akik ezen a családi eseményen ma részt vesznek.”  


Mielőtt a verseny kezdetét vette, a résztvevők professzionális kiképzőktől kaptak tanácsokat, hogyan takarékoskodjanak az üzemanyaggal és hogyan érjenek el maximális eredményt. A szakértők rámutattak arra, hogy az üzemanyag-fogyasztást befolyásolja az autó aerodinamikája, illetve azt is tanácsolta, ne használják a klímát, a rádiót és egyéb fogyasztókat sem. Ezeken túlmenően pedig felhívta a figyelmet a fékpedál megfelelő kezelésére is.  


Az érkezési időeredmények függvényében három nyertest hirdettek. A harmadik helyezett egy biztonsági csomagot kapott, a második egy autóvédelmi egységet, míg a győztes egy médialejátszóval kiegészített navigációs rendszert vehetett át a Hyundai jóvoltából.  


Mivel a fogyasztási versenyre családokat is vendégül láttak, ezért a Hyundai természetesen nem feledkezett meg az ifjabb korosztályról sem. Ezért nekik külön programot szerveztek, a gyerekek interaktív módon ismerkedhettek meg a biztonságos közúti közlekedéssel, amelyet a Hyundai által támogatott Poly animációs sorozat is kiegészített.   


Forrás: hyundai.ruhyundai-solaris.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei