Oroszországban is bemutatkozott az új Hyundai Genesis


A moszkvai Barvikha koncertteremben fantasztikus gálaműsor keretében mutatták be a Hyundai új luxusautóját a közönségnek.

Az esemény fő gondolata a klasszikus igények és az elegancia harmonikus összehangolt elegye volt, amely az új Genesis stílusát is meghatározza. A vendégeket a Bolsoj balett táncegyüttes ötféle tánccal szórakoztatta, amelyek a modell megalkotásának fázisait szimbolizálták, majd a Classic Girls zenekar klasszikus darabokat és modern twistet is előadott.    


A bemutatót a Hyundai Motor CIS igazgatója, Koo Yong-ki nyitotta meg, aki beszédében rámutatott, hogy az új Hyundai Genesis azoknak készült, akik olyan luxusszintű, de értékarányos termékeket keresnek, amelyben örömüket lelik. Az új modell a legmodernebb eredményeket testesíti meg mind a forma, a vezetési dinamika, biztonság és kényelem területén. Az új Genesis intelligens HTRAC összkerékhajtási rendszere magabiztosságával új mércét állít fel a prémium kategóriában.   


Oroszországban kétféle erőforrással és ötféle felszereltséggel lesz kapható az új Hyundai Genesis. Az orosz ügyfelek két V6-os motor közül választhatnak: egy 3,0 literes, 249 lóerős és egy 3,8 literes, 315 lóerős benzinmotor alkotja a motorpalettát. Mindkét erőforráshoz nyolcfokozatú automataváltó kapcsolódik, amely optimális nyomatékot biztosít alacsony és közepes sebesség mellett, a nagyobb motorhoz pedig szériaként jár az összkerékhajtás.


A 3,0 literes Business alapváltozatban 9 légzsák, aktív első fejtámaszok, menetstabilizáló, első-hátsó parkolóradarok és tolatókamera szolgálja a biztonságot, a kényelemért pedig kulcsnélküli rendszer, LED nappali menetfényekkel felszerelt xenon fényszórók, eső- és sötétedésérzékelő, első ablaktörlő jégmentesítő, kétzónás automata klíma hátsó klímakonzollal, 4,3 colos kijelzővel szerelt Supervision műszeregység, 8 colos kijelzővel felszerelt navigációs rendszer, sebességszabályozó, elektromosan állítható, fűthető első ülések gondoskodnak. További kényelmi alapfelszerelés a hátsó kartámaszba épített rádiókonzol és az elektromosan elhúzható hátsó függöny. Ebben a felszereltségben a könnyűfém felnik 17 colosak, a hátsó lámpák ledesek. Az alapár hátsókerék-meghajtással 1 859 000 rubel (kb. 12,05 mFt), míg a HTRAC változat 1 959 000 rubelbe (kb. 12,7 mFt) kerül.


Az Elagance kivitelben többek között ledes ködlámpák, elektromos rögzítőfék, automatikus csomagtér-nyitás, fűthető kormánykerék és 7 colos Supervision műszeregység található meg, amelynek ára 2 019 000 rubel (kb 13,1 mFt), az összkerekes kivitelé 2 119 000 rubel  (kb 13,7 mFt).   


A Premium kivitelt választók a fentieken túl holttérfigyelő rendszerrel, sávtartó rendszerrel, automata parkolórendszerrel, HUD szélvédőmonitorral, fényre sötétedő külső tükrökkel, szellőztetett első ülésekkel, fűtött hátsó ülésekkel, hátsó oldalfüggönyökkel és 13 hangszóróval és mélynyomóval ellátott Lexicon médiarendszerrel és 18 colos alufelnikkel felszerelt, kizárólag összkerékhajtású Genesist kaphatnak 2 409 000 rubelért (kb. 15,6 mFt).    


Akik még ennél is több luxusra vágynak, azok választhatják a Luxury kivitelt, amely kívülről sötéten krómozott hűtőrácsáról, panoráma üvegtetejéről, belül pedig Nappa bőrüléseiről és természetes fa- és alumíniumburkolatairól ismerhető fel. A Luxury felszereltséghez olyan kiegészítők tartoznak, mint az állítható hosszúságú vezetőülés, az elektromosan állítható hátsó üléstámlák, a szellőztetett első-hátsó ülések, ionizátorral és széndioxid-érzékelővel ellátott légkondicionáló, intelligens sebességszabályozó, és automata vészfékrendszer. Ez a kivitel 2 869 000 rubelbe (kb. 18,6 mFt) kerül.


A Genesis legdrágább Sport kivitelt választók elektromosan állítható futóművet, 19 colos alufelniket, 9,2 colos kijelzővel rendelkező navigációs rendszert, és olyan vezetői információs rendszert kapnak, amellyel a vezető kényelmesen beállíthatja a multimédiás rendszer paramétereit. Az új Genesis Sport 2 979 000 rubelért (kb. 19,3 mFt) vásárolható meg Oroszországban.   

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei