A Hyundai autókkal támogatja a Megemlékezési csúcstalálkozót


A Hyundai csoport bejelentette, hogy 162 autóval támogatja a 2014-es Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) által megrendezésre kerülő Koreai Megemlékezési Csúcstalálkozót.

A Hyundai Motor zászlóshajóinak tekinthető Equus és Genesis modelleket is felvonultató autóflotta biztosítja a találkozó zökkenőmentes lebonyolítását azzal, hogy az autókban szállítják az ASEAN nemzetek képviselőit, a kormány tagjait és más delegáltakat. A résztvevők ezen keresztül megtapasztalhatják a Hyundai Motor járműveinek magas technológiai színvonalát és páratlan minőségét.     


A december 11. és 12. között Busanban megtartandó rendezvény járműátadóját a város kiállítási és konferenciaközpontjában tartották, ahol a kormányzati és vállalat vezetők között megjelent Jong-moon Choi, a találkozó előkészítő-bizottságának főtitkára és Kwang Shik Park, a Hyundai Motor kormányzati kapcsolatokért felelős alelnöke.    


„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részünk lehet ezen a nemzeti rendezvényen” – mondta Kwang Shik Park az átadási ceremónián. „Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy járműveink zavartalanul teljesítsék szolgálatukat és a 2014-es ASEAN Koreai Megemlékezési Találkozót az eddigi legsikeresebb eseménnyé tegyék.”


A Hyundai a járműtámogatás részeként egy különleges csapat állandóan megfigyeli és ellenőrzi az autókat, valamint azonnal jelenti az esetlegesen kialakuló vészhelyzeteket.  

A Hyundai Motor Group már a világ számos nemzetközi rendezvénye alkalmával nyújtotta támogatását a múltban is, köztük a 2010-es G-20 Találkozó és a 2012-es Nukleáris Biztonsági Találkozón Szöulban.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei