A Hyundai i10 Németország kedvenc csillaga


Németország egyik legtekintélyesebb autós szaklapja, az AUTO ZEITUNG idén a Hyundai i10-nek adományozta 2014 Kedvenc Csillaga díját.

Az idei „Autótrófea 2014” keretein belül odaítélt szerkesztőségi elismerés a neves magazin mérnökeinek, tesztelőinek és szakújságíróinak jó véleménye alapján kapta az új Hyundai i10, amely Németországban fejlesztett formatervével és remek minőségével kiválóan teljesített a lap összehasonlító tesztjeiben.


Az AUTO ZEITUNG szerkesztősége ugyanis tökéletesen elégedett volt az i10 menetteljesítményeivel, kezelhetőségével, a kidolgozás minőségével és lenyűgözte őket a kisautó térkínálata is. A magazin „Legjobbak Tesztje” listáján a Hyundai i10 Blue 1,0 változatát a legjobb városi autónak választották.


Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője örömmel vette át a díjat Hannoverben, amely a Hyundai i10 sikeres piacra vezetésének újabb bizonyítékaként szolgál. „Ez a kitüntetés is bizonyítja, hogy a vásárlók kívánságainak és igényeinek konzekvens és még intenzívebb kiszolgálása helyes út. A jó formaterv magas szintű minőséggel és értékkel kombinálva – ez a mix a vásárlóknak és a szaksajtónak is bejön.”


A vadonatúj Hyundai i10 már a mostani elismerés előtt is sorozatosan címoldalon volt, hiszen a kisautó többek között a red dot formatervezői díjat, a kisautók szegmensében pedig „2014-es év Cégautója” díjat is magáénak tudhatja idén, de a koreai márka újdonsága több mint tíz összehasonlító tesztet is megnyert a német szaksajtóban.  

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei