A Hyundai i10 Skócia Év Autója


A Hyundai i10 új generációja újabb elismerést kapott: a skót autós újságírók a modellnek adományozták a 2014-es Év Skót Autója, illetve a 2014-es Év Legjobb Kisautója címet.  

Az írott és digitális médiát képviselő újságírókból alakult Skót Autós Újságírók Szövetsége az idei évben első alkalommal egy Hyundai modellnek, a vadonatúj i10-nek adták a 2014-es Skócia Év Autója díjat, amelyet nemrég egy ünnepélyes ceremónia keretében adtak át St. Andewsban.


„Az a tény, hogy a Hyundai i10 legtöbb riválisát megelőzve nemcsak saját kategóriáját, de a Skócia Év Autója címet is megszerezte, valóban bizonyítja az autó képességeit” – mondja Aisdair Suttie, a Skót Autós Újságírók Szövetségének elnöke. „A Hyundai i10 tökéletesen kielégíti a skót vásárlók, különösen a saját pénzükből vásárló magánügyfelek igényeit, akiknek megmutatja, hogy nem hoznak nagy áldozatot a méretcsökkentéssel.”


„Az i10 egyre csak erősödött 2014-ben, a 11 hónapja bevezetett új modell a típus előző generációjának vásárlói mellett új ügyfeleket is lenyűgözött” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Szeretném megköszönni a Skót Autós Újságírók Szövetségének azt, hogy az Év Autójának választotta az i10-et – kiváltság, hogy a Hyundai Motor UK történetében először vehetjük át ezt az elismerést. Ezzel elismerték mindazt a fejlődést, amin a márka az elmúlt öt évben keresztülment és ezzel hatalmas lökést ad ezen figyelemreméltó év befejezéséhez.”   


Az új i10 a 2014 januárja óta eladott 22 ezer darabbal hatalmas siker az Egyesült Királyságban. Az autó Skócia első számú Hyundai modellje is, ahol eddig több mint 2 200 autó talált gazdára idén, így aztán talán nem meglepetés, hogy az i10 a szavazáson a Kisautók kategóriájában is győzedelmeskedett.   


„Az eredeti i10 is jó autó volt, de az új generációs i10 briliáns” – kommentálta a Kisautó kategóriában győzedelmeskedő i10 sikerét Stephen Park, a Skót Autós Újságírók Szövetségének titkára. „A kisautókra jellemző minden lényeges követelménynek eleget tesz – gazdaságos, kis károsanyag-kibocsátású és könnyen kezelhető – de még többet ad finomított formatervével, jó vezethetőségével és hosszú utakra is alkalmas kényelmével. Mindez az öt éves garanciával együtt a bírák kedvencévé tette a Hyundai i10-et.”

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei