Indiában is bemutatkozhat a Hyundai Genesis


A Mumbaiban megtartott Autocar Performance 2014 kiállításon a Hyundai indiai képviselete egy vadonatúj Genesis luxusautóval vett részt, amely nemsokára Indiában is bemutatkozhat.

A 2014-es Autocar Performance Show egyik sztárjaként a Hyundai kiállította a koreai márka legújabb luxusautóját, a Genesist. A prémium limuzin valószínűleg azért volt jelen az eseményen, hogy a márkaképviselet megfigyelje a látogatók reakcióit, visszajelzéseit, amelyek alapján a későbbiekben dönthet a típus indiai bevezetéséről.


A Hyundai Genesis legfrissebb változata 4 990 mm-es hosszával, 1890 mm-es szélességével és 3 010 mm-es tengelytávjával egyértelműen a drága luxuskategóriába tartozik, amelynek indiai bevezetésével a Hyundai végre elrugaszkodhat az olcsó kisautókat készítő autógyártó márkaképétől.


A Genesis egyelőre négyféle benzines motorral kapható a világpiacon. A V6-osok listája 3,0 és 3,8 liter közötti hengerűrtartalommal, 257 és 397 lóerő közötti teljesítményszinttel rendelkeznek. Az 5,0 literes V8-as csúcsmodell 425 lóerős teljesítményével és 520 Nm nyomatékmaximumával 5,4 másodperc alatt katapultálja az autót nulláról százra.


A legjobban felszerelt Genesisekben többek között H-TRAC összkerékhajtási rendszer, Blue Link telematikai rendszer, HUD kijelző, holttérfigyelő, utastéri széndioxid-érzékelő és sávtartórendszer is elérhető.   


A Hyundai Motor India egyelőre tanulmányozza a Genesis zászlóshajó bevezetésének lehetőségét az indiai piacon.

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei