Amerikában bemutatták a Hyundai Azera frissített változatát


A Hyundai Motor America az idei Miami Autószalonon bemutatta az Azera 2015-ös változatát, amely mind külsejében, mind belső tartalmában lényegesen többet ad, mint a korábbi verziók.

„Az Azera itt, Floridában csillog a legfényesebben, hiszen itt adjuk el majdnem a legtöbbet” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési alelnöke. „A Hyundai elkötelezetten készít, fejleszt és szállít olyan járműveket, amely a kategória legjobb felszereltségét kínálja. 2015-re az Azera legmagasabb szintű luxussal, teljesítménnyel, gazdaságossággal, biztonsági és technológiai felszereltségével tért vissza, amelyet továbbra is innovatív formatervbe csomagoltak.”


Az új Azera kategóriájában lesőként kínál alapáron hátsó keresztforgalom-figyelmeztetést, sávtartó-asszisztenst és holttérfigyelő-rendszert. A felszereltséghez mostantól megvilágított küszöbvédők, automata csomagtér-nyitó rendszer, nyolccolos LCD navigációs kijelző és újratervezett középkonzol is hozzátartozik.


Kívülről az új ledes ködlámpák a Limited változatok sajátjai, az alap 18 colos alufelniket pedig újratervezték. Az első hűtőrács, az első-hátsó lökhárító is őj alakot öltött, amellyel minden irányból új megjelenést kapott az autó. A Limited modell mostantól alapáron megkapja a kifutó Azera Limited Premium csomagját, aamelyhez további biztonsági felszereltség is jár.  


A motorháztető alatt egy kifinomult 3,3 literes V6-os benzinmotor dolgozik, amely kategóriája legjobbjaként 88,8 lóerőt termel literenként, miközben ez az egység a legkisebb V6-os motor a kategóriában. Az erőforrás magasnyomású közvetlen befecskendezési rendszere növelt teljesítményhez (293 LE) segíti az autót, miközben ezzel egy időben fogyasztása és károsanyag-kibocsátása csökkent.


A 2015-ös Hyundai Azera megkapta a Blue Link rendszer legújabb generációját, amelyben Járműbiztonsági Figyelmeztető Alkalmazás iss helyet kapott. Ez az alkalmazás lehetőséget ad a szülőknek arra, hogy jogosítvánnyal rendelkező gyermekeik járműhasználatát SMS-ben és/vagy e-mailen nyomon követhessék, pl. a sebességet, mozgás idejét, irányát, stb. az új applikációval ezeket a jelzéseket a jármű központi rendszerén keresztül beállíthatják vagy módosíthatják.  


Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei