A Hyundai Grand Santa Fe a Közel-Kelet Év Autója


A Közel-Kelet Év Autója választáson a Hyundai Grand Santa Fe modellnek ítélték a Legjobb Középkategóriás Terepjáró címet.

A Hyundai Grand Santa Fe modern stílusával, teljeskörű felszereltségével, kiváló teljesítményével és tágas, hétszemélyes praktikumával lenyűgözte a régió vezető autós szakújságíróiból és tesztelőiből álló zsűrit.

A Hyundai Santa Fe a koreai autógyártó közel-keleti régiójának egyik vezető terméke, mivel az autó káprázatos stílusa, teljesítménye és praktikuma bizonyította képességeit a régió autóvásárlói előtt. A 270 lóerős, hétüléses Grand Santa Fe a rövidebb modell Folyékony Szobrászat formanyelve által megalkotott stílus továbbfejlesztésével született meg.  


Az eddig csak a prémium limuzinokban és terepjárókban tapasztalt minőségi anyaghasználat, fejlett aktív biztonsági rendszerek, innovatív felszerelések és technológiák garantálták a Hyundai Grand Santa Fe zajos sikerét.  

„Ez az elismerés csupán a legújabb azon hosszú listán, amelyet a Hyundai termékei ebben a régióban elnyertek” – mondta Tom Lee, a Hyundai Afrika és Közel-Kelet régióvezetője. „Mindenképpen jó érzés, hogy az autóipari szakemberek és vásárlók elismerik a magas szintű minőséget és a modelljeink által kínált ’Modern Prémium’ előnyeit. Az a tény pedig, hogy a tágas, praktikus és kényelmes hétszemélyes Grand Santa Fe modellünket az előkelő zsűri ebben az erős mezőnyben a kategóriában a legjobbnak ítélte, kiemeli a Hyundai piacvezető szerepét.”

Forrás: khaleejtimes.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei