Autókkal segíti a Hyundai a hajléktalanprogramot


A Hyundai idén is járművekkel segíti a magukra maradt hajléktalanokat támogató „Válság” programot, amelynek keretében önkéntesek segítenek átvészelni a fedél nélkülieknek a karácsony időszakát.

A tavalyi eseményhez hasonlóan a Hyundai idén is támogatja a „Karácsonyi Válság” szervezet kezdeményezését, ezért összesen 16 járművet szállított a jótékonysági szervezet részére, és mivel a karácsonyi időszak az év legforgalmasabb időszaka, az i30, i800 (H-1) és Santa Fe modellek nagy segítséget nyújtanak a szervezet munkájához. Az autók december 22 és 30 között London területén szállítják az élelmiszert és más felszereléseket, valamint az önkénteseket.


„A karácsony a családok és barátok ideje, melegséggel és ünnepléssel, ám a hajléktalanok számára ez az év legkeményebb időszaka – az élmények helyett hideg, magányos időszak ez számukra” – mondta Jon. Sparkes, a Krízis vezetője. „A Karácsonyi Krízis csak az önkéntesek és az olyan adományozók nagylelkűségével jöhet létre, mint amilyen a Hyundai, akik azért gyűltek össze, hogy a karácsony a társadalom legkiszolgáltatottabb rétege számára is ünnep lehessen.”


A „Karácsonyi Krízis” kezdeményezésben több mint 9 ezer önkéntes 4 ezer hajléktalant támogat az ünnepi időszakban annak érdekében, hogy megpróbáljanak kiutat keresni reménytelen helyzetükből. Tavaly több mint hatezren voltak fedél nélkül London területén, amely 77 százalékos növekedés 2010-hez képest.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei