Biztonságosabbá vált a 2015-ös Hyundai Grandeur Hybrid


A Hyundai Motor bemutatta a frissített Grandeur hibridváltozatát, amely fejlett biztonsági és kényelmi extrákkal gazdagodott.

Az elsőkerék-meghajtásos limuzin továbbra is 6,25 literes átlagfogyasztással büszkélkedhet, ám az új modellévre átalakították az autó első hűtőmaszkját, újak az első és hátsó lökhárítók, fekete betéteket kaptak a fényszórók, amelyek alatt négy LED-ből álló ködlámpák kerültek. a Hyundai nyilatkozata szerint belül is csak részleteiben változott az autó: módosítottak a kapcsolók formáján és a légbeömlők szögén a könnyebb használhatóság és az utasok kényelmének fokozásához.  


Dél-Korea legjobban fogyó hibridmodelljének biztonsági felszereltsége opciós ráfutásgátlóval és holttérfigyelővel gazdagodott, a fejlett borulásérzékelő mellett pedig a 16-ról 32 bitesre cserélt szervokormány jobb vezethetőséget biztosít az autónak. Mostantól az összes Grandeur hibrid automata csomagtér-nyitással rendelkezik.   


Annak érdekében, hogy az új modell még vonzóbbá váljék a vásárlók szemében, a Hyundai 10 éves, 200 ezer kilométerre korlátozott garanciát ad a hibridrendszer elemeire, a három éves használt autó beszámítási értékét pedig 62 százalékos szinten garantálja a gyártó.


A hibrid hajtáslánctól idegenkedő vásárlók számára a Hyundai biztosítja, hogy a vásárlástól számított 30 napon belül a vásárlók visszaadhatják az autót és hagyományos benzines vagy dízelmodellt választhatnak helyette. Emellett azok a hibrid Grandeur vevők, akik egy éven belül balesetet szenvednek, a Hyundai egy vadonatúj Grandeur hibriddel pótolják az összetörött járművet.  


A vállalat szerint a biztonsági és egyéb fejlesztések ellenére a 2015-ös Grandeur hibrid alapára a különböző hibridmodellekre megadott adókedvezmények után 34,5 millió koreai won (kb. 7,7 mFt), amely 100 ezerrel kevesebb, mint a most kifutó szériánál. „A 2015-ös Grandeur hibrid biztonságos és kifinomult utazást tesz lehetővé olyan gazdaságossággal, amelyet csak a piac legjobb környezetbarát modelljeiben találhatunk meg” – mondja a Hyundai.  

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei