Mexikóba is megérkezett a lépcsőshátú Hyundai i10


A Hyundai Motor Mexico folyamatosan bővíti kínálatát, amelyhez most az i10 modellre épülő kislimuzin csatlakozott.

A Hyundai Mexikóban a Grand i10, Elantra és ix35 modellekkel lépett piacra májusban, a kínálathoz nemrég csatlakozott az új Sonata. A képviselet most debütált Grand i10 Sedan néven forgalmazott kisautója olyan konkurensek ellen indul, mint a Renault (Dacia) Logan, a Nissan Versa, a Volkswagen Vento, a Peugeot 301 vagy a nemsokára érkező Suzuki Ciaz.


Az Indiában készülő (ott Xcent néven forgalmazott) Grand i10 Sedan ugyanarra a BA padlólemezre épül, mint a Grand i10, így megjelenése tükrözi a márka modern, Folyékony Szobrászat formanyelvének legújabb változatát. A természet által ihletett vonalvezetéssel, modern technikával és fejlett színvonallal a Hyundai Mexikóban is a kategóriában elvártnál lényegesen többet adhat vásárlóinak.   


A Grand i10 Sedan az ötajtósban is kapható 1,25 literes 88 lóerős motorjával kapható, amelyhez ötfokozatú sebességváltó kapcsolódik. Az ötajtósnál 23 centiméterrel hosszabb karosszéria immár 401 literes csomagteret rejt, alapfelszereltségébe pedig bluetooth kihangosító, USB bemenettel ellátott rádió, fedélzeti számítógép és elektronikus szervokormány is belefért, a jobban felszerelt változatokban pedig dupla légzsák, blokkolásgátló, elektromos tükrök, könnyűfém keréktárcsák és kulcsnélküli rendszer is megtalálható.   


A Grand i10 Sedan GL alapverziójának ára 134 900 peso (kb. 2,4 mFt), a GL Mid 154 900 peso (kb. 2,8 mFt), míg a GLS 168 900 peso (kb. 3 mFt) áron kapható Mexikóban.

Forrás: visionautomotriz.com.mx

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei