Négy új világpremier a Hyundainál


A Hyundai Motor Europe frankfurti központjában egy sajtótájékoztató keretében szerdán négy vadonatúj modellről ránthatják le a leplet.

A Hyundai a tavalyihoz hasonló eseményt rendez, a „Terméklendület bemutató” névre keresztelt eseményt idén is december 10-én, szerdán tartják. A vállalat szigorúan őrzött titokként kezeli a sajtótájékoztató részleteit, az előző hónapok eseményei alapján néhány dolgot azonban előre lehet sejteni.    

A Hyundai akkori helyzetéről és a jövőbeli terveiről tavaly még Allan Rushforth és Mark Hall számolt be, ám azóta mindketten távoztak a vállalat vezetőségéből. Az elmúlt hetekben azonban olyan sajtóhírek jelentek meg, amelyek szerint a nagy német rivális Volkswagen eddigi marketingvezetője, Jochen Sengpiehl a Hyundaihoz igazolt. Ezt azonban hivatalos sajtóközleményben még nem erősítették meg, a mostani esemény pedig remek alkalmat adhat a cégnek az új vezetők bemutatására.


A Hyundai előzetese szerin négy vadonatúj modell világpremierjét tarthatják szerdán. Ezekről természetesen nincs pontos információ, de a bemutatandó modellek között ott lehet az i30 és az i40 frissített változatai, a módosított Veloster és Santa Fe vagy akár a vadonatúj ix35 is. A Hyundai Shell World Rally Team szintén részt vesz az eseményen és habár szinte biztos, hogy a jövő év elején még a mostani i20 WRC továbbfejlesztett változatával indulnak a versenyeken, egy előzetes erejéig megmutathatják a vadonatúj i20 modellre épülő versenyautót is.   

A rejtélyes modellbemutatók mellett a közönség többet is megtudhat a Hyundai „Terméklendület 2017” programjának következő fázisáról, amelynek eredményeként 2013 és 2017 között összesen 22 új vagy frissített modellt mutatnak be Európában.  Az eseményt élőben is nyomon követhetjük a HME Livestream oldalán.



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei