Megnyílt Európa legnagyobb Hyundai kereskedése


A Hyundai Motor megnyitotta Európa legnagyobb, a vállalat új irányelveinek tökéletesen megfelelő autószalonját Frankfurtban, amely egyike az idén átadásra kerülő 200 új kialakítású szalonnak.

A Hyundai Motor Europe központjától nem messze felépült kereskedést a vállalat új partner, a Delta Automobile üzemelteti. A kétszintes autószalon 2 466 négyzetméteres alapterületű, amelyhez egy 2 ezer négyzetméteres szerviz is kapcsolódik.    


A Hyundai Motor vásárlóinak elégedettsége és a legkedveltebb márkává válása iránti elkötelezettségének hangsúlyozásaként az új szalon jóval többet kínál, mint egy hagyományos bemutatóterem. A szabad tér, modern berendezés és a legújabb technológia egyesítésével a vásárlói tapasztalat még magasabb szintre kerül.  


„Ügyfeleink állnak minden cselekedetünk középpontjában, így az új kereskedői identitás is köréjük épül” – mondta Byung Kwon Rhim, a Hyundai Motor Europe elnöke. „Teret biztosítunk az értékesítési és a vevőszolgálati kapcsolatokhoz, mindezt új dimenzióban – ahol a vásárlók tényleg megtapasztalhatják a Hyundai márkát.”


A korábban a francia Peugeot márkaképviseleteként működött létesítmény átalakítási munkálatait az Arno Wagner építészeti vállalkozás végezte. „Az épület átalakításával teljes mértékben újjáértelmeztük azt. Az új anyagok és formák a márka és modelljeinek dinamizmusát és innovációs szellemét adják vissza. Egyedülálló bemutatótermet és közösségi tereket hoztunk létre, amelyek napjaink Hyundai márkáját mutatják be” – magyarázza Arno Wagner építész. „A szakmai testületekkel és a Hyundai Motor Deutchlanddal folytatott együttműködésnek köszönhetően az egész átalakítási folyamatot fél év alatt sikerült megvalósítani.”   


A vásárlók érzelmei által ihletett járműmozgás és a külső „EMotion Park” formakoncepció meleg barna színösszeállítása a belsőt átjáró természetes fénnyel együtt világos, tágas és modern környezetet teremt. A vásárlók a társalgóban élvezhetik a pihentető és inspiráló környezetet, ahol a táblagépeken keresztül fedezhetik fel a Hyundai márka új dimenzióit.    


A Delta Automobile ugyan új partnere a Hyundai márkának, ám már tíz éve foglalkozik autókereskedelemmel a Rajna-Majna régióban. „Egy ilyen tapasztalt partnerrel az oldalunkon a márka sikerességéhez minden feltétel adott” – mondta Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője.



„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Hyundai Motor Deutchland új partnereként lehetőséget kaptunk egy ilyen modern és impozáns épület átvételére – mondta Shahriar Pirzadeh, a Delta Automobile ügyvezetője. „Biztosak vagyunk benne, hogy ügyfeleink itt jól fogják érezni magukat és jelentős mértékben hozzájárulunk majd a márka németországi sikereihez.” A frankfurti létesítményben összesen 17 alkalmazott dolgozik, köztük két szakmunkástanuló is.   


Az új márkadizájn bevezetésével egy időben a Hyundai Motor Deutchland és a Delta Automobile megkezdte a bemutatótermek digitalizálását is. A munkatársak egy speciálisan erre a célra kialakított alkalmazással segítik a vásárlókat. „Folyamatosan fejlesztjük a márkát és a digitális bemutatóteremmel innovatív módon segítjük kereskedőink munkáját és ezzel vásárlóinkat is. A táblagépek a kiállításokon már jó szolgálatot tettek, ezeket mostantól a kereskedők mindennapi ügymenetébe is bevonjuk” – mondja Schrick.     



Legyen az modell, felszereltség vagy erőforrás, a digitális bemutatóteremben az eladókkal együttműködve a vevők néhány kattintással összeállíthatják a kívánságaiknak megfelelő autót. Az alkalmazásban lehetőség van a szegmensen belüli közvetlen összehasonlításra is. Ezzel a kereskedők a legnagyobb mértékű átláthatóságot biztosítják ügyfeleiknek és megteremtik a tájékozott vásárlói döntés alapjait. A Delta Mobile mellett 13 német kereskedés teszteli a jövőben ezt az új rendszert, mielőtt 2015 áprilisában a teljes német hálózat átvenné azt. 


2018-ra a világszerte működő hatezer Hyundai márkaképviselet felveszi ezt az új külső formavilágot.

Forrás: globalpr.hyundai.comhyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei