Különleges Hyundai i10 az olaszoknak


A Hyundai olasz képviselete a gyári felszereltségeken felül egy különleges csomaggal is ellátta legkisebb modelljét.

Olaszországban a legnépszerűbbek a miniautók Európában, így a koreai márka helyi képviselete a korábbi i10 sikereire alapozva ismét egy új felszereltséget állított össze, amely egyben a kínálat legdrágább és legjobban felszerelt tagjává vált. A Sound Edition névre keresztelt kivitel kizárólag Olaszországban kapható és olyan extrákat kapott, amely mind a férfiak, mind a nők igényeit kielégíthetik.

A Sound Edition a legjobban felszerelt i10-ként egy 6,2 collos érintőképernyős médiarendszert tartalmaz, amely okostelefonos kapcsolatrendszerével maximálisan támogatja a modern igényeket. Természetesen megtalálható benne egy műholdas navigációs berendezés is és az összes funkció kezelhető a kormánykerékről is. 


A médiarendszer mellett a Hyundai i10 Sound Edition 14 collos alufelniket hord, tükreiben index villog, felszereltségéhez pedig hátsó parkolóradar, automatikus klíma, visszagurulás-gátló és vészfék-asszisztens is hozzátartozik.

Az i10 Sound Edition egyliteres, 66 lóerős változata 12 850 euróba kerül, míg a 87 lóerős 1,2-es motorral szerelt változatért 14 450 eurót kell fizetni. Habár az autó ára elég magasnak tűnik a kategóriában, bőséges felszereltségét tekintve mégis értékarányos az i10 Sound Editionért elkért összeg.

Forrás: autoevolution.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei