A Hyundai bemutatja az i20 WRC VR+ alkalmazást


A Hyundai Motor páratlan élményt kínál az okostelefon-tulajdonosok számára, hogy egy virtuális valóságra épülő alkalmazás segítségével a Hyundai Shell World Rally Team tagjaként átéljék a sebességet és izgalmakat.  

Az Apple és Android telefonokra ingyenesen letölthető VR+ alkalmazás magával ragadó betekintést enged a Hyundai Shell World Rally Team világába. A program a FIA rali-világbajnokság első futamával, a január 22-én, csütörtökön rajtoló Monte Carlo ralival máris elérhető az online boltokban.


A programban virtuális valóságával (VR+) vagy 360 fokos lejátszási funkcióival jelen lehetünk a versenyben Dani Sordo, a Hyundai Shell World Rally Team versenyzője mellett. Az alkalmazást leginkább a Google Cardboard, vagy más hasonló VR segédalkalmazással élvezhető igazán.   


Az alkalmazáson keresztül elérhető a Hyundai Motorsport honlapja is, ahonnan a felhasználó megkaphatja a legfrissebb híreket, fejlesztési eredményeket, ahogyan megnézheti a második szezonjába lépő Hyundai Motorsport Youtubera feltöltött videóit is.


„Reméljük, hogy ezen ’Hyundai VR+’ okostelefonos alkalmazás segítségével bárki élvezheti az utazást az i20 WRC versenyautóban” – mondta Gyoo Heon Choi, a Hyundai Motorsport elnöke. „Hamarosan még több virtuális valóságtartalmat töltünk fel és a Hyundai Motorsport rali rajongói még többet élvezhetnek ebből a jövőben.”


A Hyundai VR+ alkalmazás az Apple iPhone 5, vagy újabb készülékein és az Android v4.1, vagy újabb változatain futtathatóak, az egyetlen választható nyelv az angol.  


Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei