Moszkvában megnyílt a Hyundai második Motorstúdiója


A Hyundai Motor hivatalosan is megnyitotta első külföldi Hyundai Motorstúdióját Moszkvában, amely jóval több, mint egyszerű bemutatóterem.

Az orosz főváros elegáns Novij Arbat utcájában január végén megnyitotta kapuit a Hyundai Motorstúdió Moszkva, amelyet a vállalat innovatív Hyundai Motorstúdió projektjének részeként építettek meg. „A Hyundai Motorstúdió Moszkva a vállalat fontos kezdeményezése, amellyel a vásárlók megérthetik, miből áll a Hyundai Motor, mi motivál minket és autóink milyen fontos szerepet töltenek be a mindennapi életben” – mondta Won-hong Cho, a Hyundai Motor Company alelnöke. „Egyedi élményt nyújtunk, amely megtestesíti a vállalat Modern Prémium márkairányzatát.” 


A Hyundai Motorstúdió Moszkva olyan élményt nyújt a látogatónak, ami semmi máshoz nem fogható. Az épületben öt funkcióorientált zónát alakítottak ki: Eseménytér, Autógaléria, Márkakollekció, Könyvtár és Kávézó.


A kialakítás legfontosabb eleme az a galéria, ahol egy olyan szív alakú lépcsősor vezet az elsőről a második emeletre, amely amfiteátrumként is szolgál. Minden lépcsőházban két monitort helyeztek el, amelyeken a látogatók számos márkafilmet nézhetnek végig. A lépcsőház központi helyén Oroszország legjobban fogyó modelljéből, a Solarisból is elhelyeznek egy piros színű példányt, amely a szomszédos falra akasztanak fel.   


A moszkvai Hyundai Motorstúdió első emeletén található az Autógaléria, ahol a látogatók nemcsak megnézhetik, de sokat tanulhatnak is a márka innovációiból. Itt a jövőben olyan időszaki művészeti kiállítások is láthatóak lesznek, melyeket a Hyundai legújabb formai megoldásai inspiráltak. A modern technológia iránt rajongó látogatók az Interaktív Autós Utazás segítségével pedig álomútjukat is valóra válthatják. A berendezés speciális képernyők segítségével 180 fokos panorámaélményt nyújt a vezető kedvenc Hyundai modellje előtti útról.

Ezenfelül, a márkarajongók különböző Hyundai ajándéktárgyakat, modellautókat, illetve más olyan emlékeket vásárolhatnak, amelyek kifejezik a vállalat márkairányzatát és törekvéseit.


A Hyundai Motorstúdió könyvtára különböző könyvek és magazinok széles választékával várja a pihenni vágyókat, a gyűjteményben az életmódmagazinoktól az egyedi, speciális autóipari szakkönyvekig minden megtalálható. A galéria látogatói választott kiadványaikat a Hyundai Motorstúdió Kávézójában kényelmesen, egy kávé, üdítő, vagy egy kis rágcsálnivaló mellett olvashatják el.    

A „guruknak” nevezett, elsőrangúan képzett személyzet a Hyundai történetéről, modelljeik formáinak fejlesztéséről további információval látja el a vendégeket, de be is mutatják és elmagyarázzák a létesítmény részleteit.


A moszkvai Hyundai Motorstúdió egy márkaélmény központ, amelyet minden részletre ügyelve alkottak meg a szerkezettől kezdve egészen az ehhez kapcsolódó belső elrendezéséig. Amikor a látogató belép a stúdióba, az első dolog, ami szembetűnő, az a mód, ahogyan a Hyundai Motor történetét előadják. A moszkvai Hyundai Motorstúdió látogatóival kialakított folyamatos kapcsolat lehetőséget ad a vállalat számára, hogy elhozza számukra a jelen és jövő autós kultúráját.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei