Díjat nyert a Hyundai Szuperkupa reklámja


A One Show díj producereiként a One Club a Hyundai Szuperkupára készített „Apa hatodik érzéke” című hirdetését nevezte meg a 2014-es televíziós kategória Legjobb Autóipari Reklámjának.

Az INNOCEAN USA reklámügynökség által készített 30 másodperces hirdetés a szülői gondoskodás lélegzetelállító mentőakcióit mutatja be. A történet egy kisfiú felcseperedését követi nyomon, ahogy közben apja minden helyzetben ott van, hogy megmentse. A reklám egy végső lélegzetelállító mentésben csúcsosodik ki – csakhogy ezúttal a vadonatúj Hyundai Genesis az, aki megmenti a tinédzsert. A hirdetés alatt Bruno Mars „Count On Me” zenéje szól, mely még jobban kiemeli a Genesis világszínvonalú körkörös érzékelő rendszerének innovációit.  


„Mindannyian emlékszünk azokra az időkre, amikor apu mentette meg a napot. Ebben az esetben a Genesis automatikus vészfékrendszerével avatkozik közbe, amikor apu nem lehet a hős” – mondta David Matathia, a Hyundai Motor America marketing kommunikációs igazgatója. „Bruno Mars remek zenéjével együtt ez egy emberi módon kialakított kiváló termékbemutató.”


A One Club azért hozta létre az Autóipari Reklám Díját, hogy ezzel öt kategóriában elismerje a kiváló kreativitást – Nyomtatott és Utcai, TV-ben sugárzott, Online videó, Interaktív és Kísérleti Reklám – valamint Közönségdíj. A díjakat a legjobb és legkreatívabb reklámszakemberekből és autóipari szakújságírókból álló zsűri ítéli oda, akik az autómárkák, autóipari termékek, szervizek, kereskedők és ügynökségek legjobb, legkreatívabb munkáit keresik.  


Ez a díj azonban már nem az első elismerés, a reklám 2014 februári megjelenését követően az „Apa hatodik érzéke” filmet a vezető televíziós és videóelemző Ace Metrix 2014 első negyedévének leghatásosabb reklámjának választotta.  


Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei