Ilyen lehetne a Hyundai i20 kombija


Már korábban is foglalkozott a Hyundai más modelljeinek virtuális átalakításával, Theophilus Chin most az i20 lehetséges puttonyosát rajzolta meg.   

A Hyundai vadonatúj i20 kisautóját először a 2014-es Párizsi Autószalonon láthatta élőben a nagyközönség, pár hónappal később, még az év vége előtt pedig előrukkoltak a korábbi háromajtósnál, de a mostani új generáció ötajtósánál is jóval sportosabb, egyéni formavilágú kupéváltozattal.


Még az ötajtós párizsi sajtóbemutatásán történt, hogy a modell vezető tervezője, Thomas Bürckle egy félmondat erejéig utalt arra, az új i20 különböző további változatain dolgoznak, az egyik lehetséges verzió pedig egy kombi lehet. Erre alapozva pedig a neves grafikus, Theophilus Chin megalkotta az általa elképzelt i20 wagon változatot.    


Az autó formája nyilvánvalóan nem sokat változhat a nagyobb raktérrel, így elől-hátul ugyanazok a lámpatestek, lökhárítók kaptak helyet, mint az ötajtósban, csupán a tetővonalat kellett hosszabbra nyújtani a hátsó túlnyúlással egyetemben. Chin átrajzolta kicsit a hátsó raktérajtót is, amely az ötajtósnál lejjebb húzódik, megkönnyítve ezzel a csomagtérhez hozzáférést. Ebben a változatban pedig végre értelmes szerepet is kap az addig csak dizájnfogásként alkalmazott sötétített C-oszlop, amelybe így egy harmadik oldalablak kerülhetett.


Amennyiben valóban gyártani fogják, viszonylag szűk körű társaságba érkezhet a Hyundai i20 kombiváltozata, hiszen ebben a szegmensben mindössze a Seat Ibiza és az éppen megújult Skoda Fabia kapható nagyobb csomagterű családi változatokkal.    

Forrás: theophiluschin.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei